Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Είστε λίγοι συγνώμη???

Καλημέρα σε όλους και καλή χρόνια να έχουμε αποφασίσαμε σαν Phantoms να βγάλουμε την εξής ανακοίνωση. Θα παρακαλούσαμε τα παιδάκια που ψηφίζουν το blog μας ως κακό αν έχουν να μας δείξουν κάποιο δικό τους blog ή κάποιο υλικό ώστε να γίνουμε και εμείς ισάξιοι τους. (χρησιμοποιούμε τον όρο παιδάκια και ειρωνευόμαστε μόνο στα άτομα που εσκεμμένα μπαίνουν για να καταψηφίσουν το blog μας) και όχι σε φίλους και συμπαίχτες που απλά τυχαίνει να μην τους αρέσει ,έχοντας σαν γνώμονα κάποιο καλύτερο blog που σαφώς υπάρχει. Με λίγα λόγια παιδάκια καρφώνεστε, κρατήστε έστω τα προσχήματα και ρίξτε κανένα ψηφαλάκι στο Μέτριο ή στο Θέλει Βελτίωση έτσι για ξεκάρφωμα. Είστε λίγοι για να μας ξενερώσετε. Tο vote θα μείνει ανοιχτό και ας βγει αρνητικό αποτέλεσμα ,με πάνω από 100 κλίκ ημερησίως και 1200 κλίκ συνολικά σε 7 μέρες πιστεύουμε πως θα το αντέξουμε το αποτέλεσμα. Περαστικά σας λοιπόν και εις το επανιδείν.

Υ.γ 1 Μάλλον συνεχίζετε να μην καταλαβαίνετε ότι ο χώρος του paintball είναι ακόμα μικρός και άτομα σαν εσάς βρωμάνε από μακρυά  
Υ.γ 2 Ευχαριστούμε και εσάς για την συμμετοχή σας στο blog μας καθώς πολλά από αυτά τα κλίκ που αναφέραμε πιο πάνω είναι και δικά σας.
Υ.γ 3 Έυχαριστούμε επίσης τους φίλου σας, αυτούς που βάζετε να επισκέπτονται και ψηφίζουν το blog μας και ευχόμαστε με αυτό τον τρόπο να έχουν μία πρώτη εικόνα απ` τον χώρο του Mil/Sim paintball και να τους δούμε σε κάποιο δάσος ή κάποια πίστα.

                                         Τις καλύτερες ευχές μας όλη η ομάδα
                                                           Phantoms Mil/Sim Team


1 σχόλιο:

  1. xaxa... tetia exthra kai zilia ...ti na pw kai egw den xserw ti na pw den xserw ... den mplekwmai ...
    tha sas exw nea apo to Adventure League makari na katsei kai na ta poume apo konta re paidia ..
    kalh mas xronia me ygeia kai eytixeia se oli thn omada
    y.g alexandros "racoon village" kai mhn asxoliste den leei ... see you ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή